Andreea Banica с безплатен концерт у нас този месец

Румънската певица Andreea Banica се завръща на музикалната сцена с албум, в който са събрани всичките й хитове. "BEST OF" на Andrea Banica ще излезе в България на 10 февруари (четвъртък). Една седмица по-късно румънската топзвезда ще направ

2011-02-05 14:50:40
Andreea Banica с безплатен концерт у нас този месец
Румънската певица Andreea Banica се завръща на музикалната сцена с албум, в който са събрани всичките й хитове. "BEST OF" на Andrea Banica ще излезе в България на 10 февруари (четвъртък). Една седмица по-късно румънската топзвезда ще направи парти по случай излизането на албума.

На 17 февруари певицата ще раздаде автографи на българските си фенове в музикален магазин, а вечерта ще изпълни едни от най-големите си хитове в клуб Spacer. На поредния концерт, който прави в България, Andreea Banica ще изпълни любимите песни на феновете й - Samba, Love in Brasil, Fiesta. Входът ще бъде свободен.

Румънската изпълнителка се занимава с музика още от 4-годишна възраст. Първоначално тя ходи на уроци по пиано. Лесно пробива на музикалния пазар, благодарение на гласа, който притежава, красивите сини очи и перфектното й тяло.

В момента Andreea Banica е една от най-сексапилните румънки. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия